Pierdere în greutate

Afișez 1–12 din 14 de rezultate

Suplimente alimentare pentru pierderea în greutate - slăbim corect.

Slăbirea și menținerea greutății în normă - e o problemă actuală pentru majoritatea persoanelor moderne.Cum corect să alegi suplimente alimentare pentru slăbit.

Obezitatea este o condamnare a organismului nostru.Și nu e vorba doar de partea estetică a corpului,kilogramele în plus aduc la dezvoltarea diferitor tipuri de boli.De aceea,dorința de a alege cele mai efective suplimente alimentare pentru slăbit - e o grijă elementară a fiecărei persoane.

Cum lucrează suplimentele alimentare pentru pierderea greutății?

Trebuie remarcat imediat că suplimentele alimentare pentru pierderea în greutate nu sunt pastile magice care vor transforma o siluetă plină într-una subțire într-o clipă. Scopul administrării este îmbogățirea alimentației cu substanțe esențiale.

Suplimentele alimentare de înaltă calitate sunt realizate pe baza de componente naturale de origine vegetală, minerală și animală. De regulă, compoziția suplimentelor include vitamine, antioxidanți, aminoacizi, fibre alimentare și alte substanțe necesare vieții normale.

Preparatele pentru pierderea greutății pot avea un mecanism diferit de lucru. Cel mai des sunt folosite:

  • Suplimente care demarează procesul natural de ardere a grăsimilor. Adică, suplimentele alimentare ce nu descompun grăsimile în mod direct, ele stimulează acest proces, accelerând metabolismul. Acest grup include suplimente alimentare cu extract de guarană sau cofeină.
  • Lipotronicele au un mecanism de actiune asemănător, dar nu activează metabolismul global, ci anume cel al grasimilor. Aceste preparate includ suplimente cu aminoacidul neesențial L-carnitină.
  • Aditivii de curățare contribuie la normalizarea tractului digestiv, eliminarea congestiei, eliminarea toxinelor. Astfel de suplimente includ de obicei probiotice pentru a menține microflora sănătoasă.
  • Suplimentele pentru controlul poftei de mâncare ajută la reducerea fără durere a cantității de alimente consumate și la reducerea poftei de dulciuri. Scopul luării unor astfel de medicamente este de a menține un nivel stabil de glucoză în sânge, deoarece în timpul creșterii procentului de zahăr,simțim o dorință acută de a mânca ceva dulce. Există și opțiunea suplimentelor care conțin fibre alimentare, care, atunci când sunt umflate în stomac, creează iluzia de saturație.

Toate tipurile de suplimente alimentare enumerate sunt sigure, cu condiția să fie luate corect. Cu toate acestea, există suplimente care pot fi dăunătoare. Astfel de produse de slăbit sunt vândute pe site-uri dubioase, așa că trebuie să faceți cumpărături numai în magazine care garantează calitate și siguranță.

Care sunt cele mai bune suplimente alimentare pentru pierderea greutății?

Dorința de a slăbi nu ar trebui să fie dăunătoare sănătății. Prin urmare, nu trebuie să căutați „cele mai eficiente suplimente alimentare”, ci suplimente alimentare care ajută un anumit pacient să piardă în greutate. Cea mai bună opțiune este să consultați un nutriționist.

În timpul alegerii, se ține cont de motivul excesului de greutate, deoarece pentru a rezolva problema este necesar să se elimine factorii provocatori.

Cum să menținem greutatea normală?

Pierderea în greutate nu este atît de dificilă, pe cît e să poți menține greutatea normală. Prin urmare, suplimentele alimentare pentru slăbire pot ajuta chiar și după ce greutatea corporală atinge valoarea ideală.

Suplimentele care ajută la controlul apetitului sunt de obicei recomandate în această etapă, deoarece supraalimentarea este cea mai frecventă cauză a acumulării greutății.

Cine nu ar trebui să ia suplimente de slăbit?

Chiar și cele mai bune suplimente alimentare pentru corectarea greutății au contraindicații. Prin urmare, înainte de a cumpăra acest medicament, trebuie să citiți instrucțiunile, acordând o atenție deosebită secțiunii de contraindicații.

De regulă, este interzisă administrarea suplimentelor alimentare în timpul sarcinii și alăptării ulterioare, actualizării bolilor stomacului și atului și cu metabolismul defect al insulinei. De asemenea, este interzis să luați orice suplimente dacă sunteți alergic la oricare dintre componentele produsului. O listă completă de contraindicații pentru fiecare medicament poate fi găsită pe site-ul magazinului NSP.